La PERFECTE reforma laboral.

Aviat farà 6 anys (carai, com passa el temps…) de la famosa, novella i brillant definició que ens va regalar la Casa Real del que era, per la resta de mortals, una separació o divorci, allò de: “cese temporal de la convivencia matrimonial”. Tots sabíem fins aleshores que la gent normal es pot separar o divorciar, fins i tot si estas casat per l’església i tens molts de doblers pots anul·lar el matrimoni, però desconeixíem aquesta nova dimensió d’una ruptura matrimonial. Com he dit abans, brillant, senzillament brillant!

L’altre dia però, la senyora Cospedal, baix el meu punt de vista, va superar a la Casa Real. Sí, era molt difícil, però ella ho va fer, la va superar i va deixar el llistó pels núvols.

He de reconèixer que he canviat el concepte que tenia d’aquesta senyora. Fins ara la tenia per una persona poc de fiar, especialista en negar l’evidència, que predica una cosa i fa la contraria, prepotent, fins i tot una persona poc sensible.

Però anava equivocat, ben equivocat. Perquè aquest concepte de finiquitar, en aquest cas una relació laboral, “en forma de simulación o de lo que hubiera sido en diferido en partes de lo que antes era una retribución” no mostra cap falta de sensibilitat, sinó tot el contrari, humanitat, bellesa, felicitat….

Que bonic seria el món si les ruptures acabassin com en el cas del senyor Bárcenas i el PP!

Imaginau una separació d’una parella en aquests termes, seria separació però no, la mateixa relació però sense tenir-la, barallats però amics, separats però junts, sense traumes, sense disputes, fins i tot compartint la mateixa llar.

I de la Vida mateixa? Que me deis de morir-se de forma diferida, viure després de morir i amb les mateixes condicions? No seria fantàstic?

Cospedal ens ha descobert la felicitat plena, la relació laboral perfecte. Això si que és una vertadera reforma laboral! La definitiva, la que tots volem. Tots volem deixar de fer feina però seguir cobrant, cotitzant a la Seguretat Social i amb el despatx o lloc de feina com ho teníem abans del famós “finiquito”. Si a més, com el senyor Bárcenas, cobram 21.000€ al mes, gaudim de cotxe oficial i secretària, ja és el “no va más”!

Moltes gràcies Maria DOLORES!!! No vaig entendre tot el que vares dir, ho sento, però si vaig veure un raig de llum, me vares mostrar un camí completament desconegut. Insisteixo, GRÀCIES!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s