Lo d’Abidal és un exemple??? ……. Depèn!!!

Sí, me refereixo al futbolista del Barça. Aquest que ha superat, per segona vegada, un càncer al fetge i que va tornar jugar un partit oficial la setmana passada.

Abidal és un exemple de superació i lluita, ell SÍ!!! És clar que SÍ. Ara bé, el tractament de la notícia que varen fer els mitjans de comunicació va ser una vertadera VERGONYA!.

Cada dia que passa estem pitjor. Tota la premsa sortí amb la mateixa notícia en portada. Diguent que Abidal (i alguns també el propi Club) han donat un exemple de superació i lluita, de humanitat i generositat i que, per damunt de tot, en aquest cas el futbol, està la salut de les persones.

Idò bé, la realitat és que a Espanya això és una EXCEPCIÓ. El cas Abidal és una excepció. La seva feina és el futbol de primer nivell, però si fos un treballador normal i corrent no hagués pogut tornar jugar.

Avui dia, en el nostre país, la legislació laboral permet a les empreses acomiadar a les persones amb malalties llargues. Ho poden fer sense problemes. Cap diari ni Tele en parlà d’això, o millor dit, ningú va aprofitar la gran notícia mediàtica per parlar-ne, per denunciar aquest greu retrocés democràtic.

Lo d’Abidal és un exemple, sí, però de dues coses: que hi ha una realitat sanitària i laboral pels rics cada vegada més allunyada de la resta de la gent, i per tant més desigualtat que mai; i per altra part, que tenim uns mitjans de comunicació (la majoria, no tots) amb molts de punts o forats negres.

Per cert, independentment d’això, soc culé i persona: ENHORABONA ABI!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s