TV Mallorca: Uns la fan i altres la paguen.

Malgrat les 35 pàgines d’arguments jurídics, de tot tipus, el que ha quedat clar de moment en aquest cas, és que mentre unes persones molt concretes, la presidenta del Consell Maria Salom i els altres 18 consellers del PP, varen prendre una decisió i després executar-la, altres 10 persones han estat condemnades a pagar, de la seva butxaca, les conseqüències d’aquesta decisió.

La decisió de TANCAR Radio Televisió de Mallorca i NO VOLER PAGAR els deutes amb els proveïdors, va ser una decisió del PP en el Consell que va tenir EN CONTRA, en tot moment, els Consellers de l’oposició.

Ara però, el jutge ha condemnat amb uns 800.000 €, no als consellers del Consell de Mallorca, no aquells que varen consentir deixar completament abandonats les petites productores a les quals els devien uns quants milions d’euros, sinó als membres del Consell d’Administració de la TV Mca. Un Consell d’Administració que si bé té sentit dins l’àmbit de l’empresa privada, no en té cap, quan es tracta d’un Ens que és un 100% públic.

I encara més greu, pagaran el mateix els 7 còmplices que donaren suport a deixar penjats a la gent (petites productores que han hagut de tancar i han perdut patrimoni personal), que els 3 que en TOT MOMENT i de totes les formes possibles, tractaren de què això no fos així, és a dir, que defensaren, evidentment sense cap èxit davant les majories absolutes del PP, que la gent pogués cobrar el que li pertocava. Tres persones de l’oposició amb posicions contràries, tenen la mateixa pena que les set, que donaren suport a aquesta nefasta decisió.

No tenc suficient capacitat per entendre aquest tipus de coses. Em sap greu, però no hi arrib.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s