Només un 5%? A mi no em basta!

Aquests dies i d’una forma especial, es parla molt de transparència. Concretament de la transparència en els sous públics.

Em sap greu però jo no sóc d’aquests que demanen, o millor dit, demaneu (si, crec que hi ha moltes possibilitats que tu siguis una d’aquestes persones) saber els sous dels polítics, dels representants públics i els seus col·laboradors. No només els sous, sinó també tot, absolutament tot dels seus ingressos, siguin o no públics.

Perquè només voleu conèixer  el 5% dels sous públics?

És que no cobren en doblers dels nostres imposts, els funcionaris i resta de personal de l’Administració?

De veres vos penseu que no és imprescindible la col·laboració de personal no polític per estafar al ciutadà?

Ho dic perquè, per exemple, si ho coneguéssim tot sabríem que en el Consell de Mallorca hi ha persones que cobren uns 120.000 € a any (el doble que la Presidenta del Consell), i en canvi hi ha polítics que fan més de 60 hores de feina a la setmana i no cobraran això en els 4 anys de la legislatura.

I no és poca cosa saber també, que per exemple, na Maria Antònia Munar és a la presó (i altres polítics del seu equip) perquè robaren, però ho feren gràcies a l’aval (informes tècnics favorables) d’aquestes persones dels 120.000 € (cap d’elles ni tan sols molestada per els fiscals o jutges).

Home, ja està bé, o hem de ser transparents del tot amb els doblers de tots, o directament podem fer un programa com aquest que surt per la “tele” on la gent va en pèl per una illa, només de polítics, és clar. Crec sincerament, que és això el que realment vol la majoria de la gent: informació i transparència NO, “destape” i espectacle SÍ.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s