El temps ens jutja.

És ben cert, les coses amb perspectiva, una vegada passat el temps,  es veuen diferent, més clares i de forma més objectiva.

La dedicació al Servei Públic és una cosa noble, que requereix d’un grau important d’altruisme i d’una honestedat que hauria de ser generalitzada. Però no sempre és així.

Alguns cerquen en la política municipal, la més pròxima als ciutadans, altres coses que no són exactament la defensa del interès general.

Hi ha persones que es presenten i després actuen per simple protagonisme personal, per pures ganes de comandar, per interessos econòmics, a la recerca de reconeixement social, o fins i tot, senzillament, no saben ben bé perquè. De tot hi ha en aquest món.

Els que cerquen en canvi, sentir-se satisfets amb un mateix per haver aconseguit millorar la societat i el lloc on viuen, troben una recompensa interior difícil d’entendre per tots els altres, però que puc assegurar és molt, molt agradable.

Haver compartit amb gent noble i honesta com José Maria, Sebastià, Joan, Marga, Jaume, Eliseo i altres, aquesta dedicació al servei de la resta de ciutadans, però també al teu propi i de la teva família i  amics, ha estat una cosa extraordinària que no canviaria per res.

No són paraules, són sentiments i sobre tot fets, que si voleu, podeu trobar en aquest document adjunt (Puigpunyent 12 anys de progrés.) (En format pdf Puigpunyent 12 anys de progrés). És un simple recordatori (extens perquè molta va ser la feina feta) que vull compartir públicament, perquè ha estat pública la vivència i les seves conseqüències.

Salut i sort !

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s