Soler és una rècord woman!

Imatge

“Oh Dios mio, creo que me voy a caer”

Tots sabem que una persona pot fer malament la seva feina. Fins i tot la pot fer moooolt malament, però arribar al nivell de la Consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca està a l’abast de molt poca gent. La majoria d’humans, ni posant tot de la nostra part arribaríem al desgavell al que ha arribat aquesta dona.

Primer en el Ple del Consell de Mallorca va presentar una moció a favor de NO importar fems de fora de les Illes.

Després que SI, que dur fems de fora era bo perquè la tarifa de fems baixaria.

Més tard que NO! Que no baixaria la tarifa però al manco no seguiria pujant, encara que en poc temps ens anuncia un cosa nova, que , que la pujaria, però només un poc.

Al començament de tota aquesta penosa història, el fems havia de venir d’Itàlia, però després quan va veure que hi havia la màfia Siciliana pel mig que NO, que d’allà no, que vindria d’altres països d’Europa. Poques setmanes després torna canviar d’idea i ho duen de Sabadell.

En un primer moment havia d’arribar pel Port d’Alcúdia, però NO, per Alcúdia no, millor per Palma. , millor que arribi pel Port de Palma.

Deia de forma contundent que NO, que no era necessari cap canvi de contracte amb TIRME per dur el fems de fora, però al final ha esta que , els Serveis Jurídics del Consell digueren que si, que era imprescindible i per tant torna canviar de criteri, i ens proposa un canvi de contracte.

Anuncia durant setmanes que , que tot començarà a principis del 2013 i que anirà incrementar-se poc a poc, i ara, divendres passat que NO, que tot queda aturat perquè els comptes no surten.

No tenc cap dubte, aquesta bona dona vol passar a la història. La incompetència té una nova RÈCORD WOMAN, una dona difícil de superar, moooolt difícil de superar.

Visca CATALINA SOLER, una dona de RÈCORD! ……….. SÍ o NO?

Que SÍ, que SÍ! Ufffffffff que NO home, que NO!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari